Wij vervoeren uw groenten en fruit naar alle bestemmingen in Europa

REGELMATIGE TRANSPORTDIENSTEN VOOR ELK TEMPERATUURBEREIK

Wanneer het over vervoer van verse en gevoelige producten gaat heeft u een betrouwbare transportdienstverlener nodig die de capaciteit en de flexibiliteit aanbieden kan om uw zendingen op tijd naar uw bestemmingen te kunnen bezorgen.

Call 0034 699 78 19 70Email

U KUNT OP ONZE KWALITEITSNORMEN VERTrOUWEN.


Met onze expertise van het transporteren van groente en fruit zorgen wij dat uw product veilig, op de juiste temperatuur en in perfecte konditie op uw bestemming aankomt.

We bieden service van de hoogste kwaliteit tijdens de volledige uitvoering van het transport door uw zending gedurende de hele reis nauwlettend te volgen. Met onze 13 Europese vestigingen en een team van specialisten door heel Europa zorgen wij ervoor dat uw producten stipt op tijd aankomen.

Onze ultramoderne voertuigen met meerdere temperaturen zijn uitgerust met de nieuwste sensorgestuurde koelsystemen om ervoor te zorgen dat uw vers geoogste groenten en fruit op de juiste temperatuur worden gehouden totdat ze hun eindbestemming in Europa bereiken. Tegelijkertijd stellen onze telematica- en realtime volgsystemen ons in staat om u op elk moment te informeren over de exacte locatie van uw goederen.   

Op basis van onze expertise, ervaring, middelen en ons brede internationale netwerk, kunnen wij transportoplossingen op maat aanbieden die aan uw individuele eisen voldoen en bieden u daardoor commerciële voordelen aan. STI - Taking Quality the extra Mile!

#BildAlt##

contact opnemen

Neemt met onze experten contact - samen vinden we de optimale transportoplossing voor u.

Wij spreken Engels en Spaans.
CallEmail

UW VOORDELEN IN EEN OOGOPSLAG

##BildAlt##

Gegarandeerde levering door heel Europa dankzij onze kantoren in de belangrijkste Europese landen

##BildAlt##

365/24/7 - Ons team staat 365 dagen per jaar, 7 dagen per week, en 24 uur per dag voor u klaar

##BildAlt##

Flexibiliteit en reactievermogen. Wij bieden gegarandeerde capaciteit en onmiddellijke reactietijden en dus om altijd oplossingen op maat om uw transport efficiënt te beheren.

##BildAlt##

Real-time logistiek zichtplatform - altijd het overzicht waar uw goederen zijn en wanneer ze op hun eindbestemming aankomen.

offerte aanvragen

Dank u wel! Uw bericht is met succes verzonden.